Almi AL43UT Easy knipper

ALMA01000083

Net als de AL43U EASY heeft de AL43UT EASY een grote knipbreedte en kniphoogte. Daarnaast is de AL43UT EASY uitgevoerd met extra grote draagplaten om het grote materiaal, zoals kalkzandsteen elementen en trottoirbanden, te ondersteunen.

€ 1.257,00
€ 1.520,97 incl. BTW

 

Bestel veilig op schuurhuis.nl (zie privacy verklaring)

 

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis (indien op voorraad)

 

Binnen 14 dagen retourneren

 

Bestelling boven € 249,- gratis verzonden

Almi AL43UT Easy

Eenvoudig te bedienen
Werken met de AL43UT EASY is erg gemakkelijk, doormiddel van de enkele spindel kan de steenknipper eenvoudig in hoogte versteld worden. De steen wordt op de extra grote draagplaat gelegd kan de steen eenvoudig afgeknipt worden. Door de vernieuwde Easy Cutting Power technologie en de verlengde hefboom kost het knippen van de steen weinig inspanning. De steenknipper is uitgerust met een vierkantsmes, dit mes is vierzijdig te gebruiken.

Extra grote draagplaten
De AL43UT EASY is uitgerust met extra grote draagplaten, deze draagplaten zorgen er voor dat stenen zoals trottoirbanden gemakkelijk tussen de messen van de steenknipper gepositioneerd kunnen worden. Ook kan de steen in de bouw toegepast worden, om bijvoorbeeld kalkzandstenen mee te knippen. Kortom, de AL43UT EASY is breed inzetbaar.

Duurzaam
De producten van ALMI Machinefabriek worden door een gerobotiseerde lascel geproduceerd, dit zorgt voor een constante en hoge kwaliteit. Ook worden alle onderdelen van de steenknippers verzinkt, dit resulteert in een lange levensduur.

Specificaties

Gewicht
81 kg
Max. knipbreedte
430 mm
Max. kniphoogte
400 mm
Mes
Vierkantsmes, 4-zijdig te gebruiken
Geschikt voor
Klinkers, tegels, kalkzandsteen en trottoirbanden
Toepassing
Extra hoge en grote stenen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in