Als infra- en hoveniersspecialist bieden wij naast meetapparatuur, straatmaker- en hoveniersgereedschap ook de perfecte verhuuroplossingen. Of het nu gaat om een mini kraan, shovel, aanhanger of trilplaat, wij hebben altijd de juiste verhuurapparatuur voor onze klanten.

Onze verhuurservice biedt flexibiliteit voor uw projecten. Waarom apparatuur of gereedschap aanschaffen voor een eenmalig project? Onze up-to-date en goed onderhouden verhuurapparatuur garandeert de kwaliteit en betrouwbaarheid die u zoekt.

Ons deskundige team staat altijd voor u klaar en helpt u bij het kiezen van de juiste verhuuroplossingen en biedt technische ondersteuning. Ook bieden wij het bezorgen en halen van de verhuurmachine of apparatuur op, wat u tijd en moeite bespaart.

Kortom, onze verhuurservice biedt u de flexibiliteit en betrouwbaarheid die u zoekt bij het uitvoeren van uw projecten in de infra- en hovenierssector. Of het nu gaat om eenmalige of langdurige behoeften, wij hebben altijd de juiste verhuuroplossingen die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften.