Wie wij zijn

Wij zijn SCHUURHUIS BV, dé specialist in hoogwaardige meetapparatuur, gereedschap en machines voor de GWW- en hovenierssector. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om te kunnen vertrouwen op de kwaliteit van je apparatuur en gereedschap. Daarom bieden wij niet alleen topkwaliteit producten aan, maar staan wij ook bekend om onze uitstekende service en dienstverlening.

Het logo is ontworpen om de professionaliteit en kwaliteit van het bedrijf uit te stralen. Het logo is minimalistisch en strak, met een eigentijds lettertype. Het kleurenschema van zwart en rood straalt energie en kracht uit en benadrukt de ambitie van ons om klanten te voorzien van hoogwaardige producten en diensten. Kortom, het logo is een krachtig visueel symbool dat de kernwaarden van het bedrijf weerspiegelt en een herkenbare identiteit creëert in de markt van de GWW-sector.

Ons assortiment omvat onder andere waterpassen, lasers, GPS-apparatuur en een breed scala aan straatmaker gereedschap en hoveniersgereedschap. Wat ons uniek maakt, is onze nadruk op service en dienstverlening. Zo bieden wij bijvoorbeeld laser kalibratie aan om ervoor te zorgen dat je meetapparatuur altijd nauwkeurig is. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het huren van gereedschap en machines, wat voor veel bedrijven een handige en flexibele oplossing kan zijn. Zo kan je tijdelijk gebruik maken van het benodigde gereedschap zonder te hoeven investeren in de aanschaf ervan.

Machines

Naast ons brede assortiment aan apparatuur en gereedschap, bieden wij ook deskundig advies op maat als het gaat om machines en shovels. Onze op maat gemaakte oplossingen zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten. En ook hier staat onze service en dienstverlening centraal. Wij beschikken over een team van gekwalificeerde en ervaren monteurs die zorgen voor het onderhoud en de reparatie van de machines en shovels. Zo kan je altijd vertrouwen op het goed functioneren van je apparatuur en gereedschap.

Waardevol partner op gebied van kwaliteit, service en dienstverlening

Wij zijn trots om een waardevolle partner te zijn voor bedrijven in de GWW-sector. Door onze jarenlange ervaring en expertise in deze sector, begrijpen wij de uitdagingen en behoeften van onze klanten als geen ander. Door onze producten en diensten af te stemmen op de specifieke eisen van elk project, helpen wij onze klanten om hun werkzaamheden veiliger, efficiënter en winstgevender uit te voeren. Kortom, bij SCHUURHUIS BV kan je rekenen op topkwaliteit producten en uitstekende service en dienstverlening. Wij zijn er om jouw project tot een succes te maken.

Neem gerust contact op, of kom langs bij ons in Oldebroek!