SCHUURHUIS BV begrijpt als geen ander dat het aanschaffen van een machine of gereedschap een grote investering kan zijn voor uw bedrijf. Daarom bieden wij u graag een passende oplossing in de vorm van financial lease. Met financial lease kunt u zelf de looptijd, inleg en slotsom kiezen, zodat de lease altijd perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Hoe werkt financial lease nu eigenlijk? Bij financial lease betaalt u een maandelijkse aflossing op uw machine of gereedschap. De hoogte van deze aflossing bepaalt u vooraf, op basis van de gekozen looptijd, aanbetaling en slottermijn. U kunt maximaal het volledige aankoopbedrag van het object leasen, waarbij voor BTW-plichtige ondernemingen geldt dat het aankoopbedrag altijd exclusief BTW is. U bent dus verplicht om minimaal de BTW aan te betalen. De BTW kan vervolgens in één keer worden teruggevorderd bij de belastingdienst bij uw eerstvolgende belastingaangifte. Op deze manier wordt de BTW in één keer verrekend en betaalt u bij financial lease geen BTW over de maandelijkse aflossing.

Als de laatste termijn van de financial lease is voldaan, is de machine of het gereedschap geheel uw eigendom. Dit betekent dat u het object na afloop van de looptijd zonder extra kosten kunt blijven gebruiken.

Bij SCHUURHUIS BV staan wij klaar om u te adviseren over de mogelijkheden van financial lease. Wij denken graag met u mee om een lease-oplossing te vinden die past bij uw bedrijf en bij de aanschaf van uw machine of gereedschap. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend advies. Wij helpen u graag verder!