SCHUURHUIS BV verzend alle bestellingen zorgvuldig en tegen een scherpe prijs. Voor 15.00 besteld de volgende werkdag in huis, indien uit voorraad leverbaar.

Verzending

Eigen bezorgservice

Wij beschikken over een eigen bezorgservice in onze regio! Dit betreft een vaste rij route. Vraag naar de mogelijkheden of u hiervoor in aanmerking kunt komen.

Verzending via Vervoerder

Verzending via Track & Trace

Gewicht Kosten
Pakket t/m 30KG € 8,95
Per pallet € 55,-
Bestelling boven €249,- GRATIS

Bij een bestelling ontvang je bij ons altijd een track&trace code om je bestellingen op de voet te volgen. 

Afhalen in onze winkel

Afhalen in onze winkel in Oldebroek is natuurlijk ook mogelijk. Hier bieden we ook de mogelijkheid contant of per pin af te rekenen.

Retourneren

Bij het aanmelden van een retouropdracht wordt het pakket bij u afgehaald. Kosten hiervoor zullen wij inhouden met het aanmaken van de credit factuur. De kosten hiervoor zijn gelijk aan de verzendkosten, zoals hier boven gemeld. U kunt uw bestelling binnen 14 dagen retourneren. Zie verder onze pagina over herroepingsrecht.

Op maat gemaakte materialen

Op maat gemaakte materialen kunnen niet geretourneerd worden. Bent u niet tevreden, neem dan contact op om te kijken waar we kunnen helpen.

Geld terug

Als wij de materialen binnen 14 dagen ontvangen hebben in originele staat en in originele verpakking. Zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug storten.

Start retour proces