GRABO Pro-lifter 20

TSP11000

GRABO Pro is uitgerust met een robuuste vacuümpomp. De schuimrubberen vacuümafdichting op het GRABO Pro gereedschap is sterk en bestand tegen verlies van vacuümdruk.
Zodra de drukpomp is geactiveerd, creëert deze een sterke zuigkracht en hecht deze stevig aan elk niet-poreus vlak oppervlak.

Standaard geleverd in beschermtas

€ 329,00
€ 398,09 incl. BTW

 

Bestel veilig op schuurhuis.nl (zie privacy verklaring)

 

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis (indien op voorraad)

 

Binnen 14 dagen retourneren

 

Bestelling boven € 249,- gratis verzonden

GRABO Pro-lifter 20

GRABO Pro is uitgerust met een robuuste vacuümpomp. De schuimrubberen vacuümafdichting op het GRABO Pro gereedschap is sterk en bestand tegen verlies van vacuümdruk. Zodra de drukpomp is geactiveerd, creëert deze een sterke zuigkracht en hecht deze stevig aan elk niet-poreus vlak oppervlak. De zuigkracht is sterk genoeg om stevig te blijven, zelfs belastingen zo zwaar als 375 lbs. Om elke plaat plat vast materiaal op te tillen, draait u eenvoudig het apparaat in en plaatst u het recht op het oppervlak. De GRABO Pro bewaakt automatisch het vacuüm en als de vacuümdruk verloren gaat, wordt de pomp automatisch ingeschakeld totdat de vacuümdruk is hersteld.

De GRABO Pro-Lifter is ontworpen voor professionals. In tegenstelling tot de andere gigantische oplossingen is de tool draagbaar en handig. De GRABO Pro maakt de belofte van "Heavy Lifting – Made Easy" waar en is even effectief op zowel gladde als grove oppervlakken. De Pro-Lifter heeft een pompcapaciteit van 20 liter per minuut, een best in class. Neem dus afscheid van onbetrouwbare en vaak gevaarlijke handmatige zuignappen voor de klus. Met GRABO Pro verdubbelt u uw werkefficiëntie met verbeterde veiligheid.

Het gereedschap is ergonomisch ontworpen om betere grip en minder vermoeidheid te bieden bij het verplaatsen van zware voorwerpen. Het gereedschap is een effectieve vacuümheffer, zelfs voor stoffige, semi-poreuze of ruwe oppervlakken. De tool werkt perfect met glas, hout, keramische tegels, metalen en andere materialen. Net als bij de Classic-versie zijn de krachtige vacuümpomp en het oplaadbare batterijpakket verborgen in de handgreep.

Ook is het handvat voorzien van een digitaal display dat het maximale gewicht weergeeft dat de GRABO Pro op dat moment veilig kan tillen. Het gewicht wordt weergegeven in zowel ponden als kg.

De Pro-Lifter is uitgerust met een slimme digitale druksensor. Dit maakt het nog effectiever op verschillende oppervlakken. Met een simpele druk op de knop wordt de heffunctie automatisch geactiveerd en geregeld. De sensor zorgt automatisch voor het optimale zuigniveau, waardoor objecten volledig onder controle blijven, ongeacht of het object wordt opgetild of zelfs tijdens beweging.

Het digitale display op de handgreep toont de druk die wordt uitgeoefend in zowel staven als psi. Met de druksensoren hoeft u zich geen zorgen te maken over het in- of uitschakelen van de vacuümpomp. In feite is de automatische sensor vooral handig bij het optillen en verplaatsen van grove materialen. De sensoren detecteren en handhaven digitaal de vereiste druk tijdens het overbrengen van het object dat wordt opgetild. Dit zorgt voor een nauwkeurige hantering en installatie zonder al te veel gedoe. In ieder geval stopt de sensor automatisch de pomp bij het bereiken van een maximale vacuümcapaciteit van 11,6 PSI.

Extra specificatie originele versie (engelstalig):

Specificaties

Afmeting
300 x 184 x 121 mm (LxBxH)
Laadvermogen (kg)
170 kg
Gewicht
1,5 kg
Accu
14.8VDC 2600mAh Li-ion
Vacuümpomp capaciteit
11.6Psi ( 0.8 Bar, 80 kPa )
Werkduur
1.5 uur

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Tegeltiller

Normale prijs € 173,00 Prijs € 155,70 Excl. btw
€ 188,40 incl. BTW
  • Aanbieding!
  • -10%
  • -10%

GRABO PLUS

Normale prijs € 259,00 Prijs € 233,10 Excl. btw
€ 282,05 incl. BTW
  • Aanbieding!
  • -10%
  • -10%