Bij SCHUURHUIS BV begrijpen wij dat het kopen van nieuwe machines of gereedschappen niet altijd haalbaar of nodig is. Daarom bieden wij u ook graag de mogelijkheid om gebruikte machines of occasions te kopen of in te ruilen. Wij hebben een ruim aanbod van gebruikte machines en gereedschap.

Ons aanbod van gebruikte machines en gereedschappen is te vinden op verschillende platformen zoals Marktplaats en Machinetrack. Hier kunt u ons actuele aanbod bekijken en direct contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wij vinden het belangrijk dat u zorgeloos kunt werken met uw machine of object, ook wanneer deze tweedehands is. Daarom bieden wij u niet alleen de mogelijkheid om uw gebruikte machine of gereedschap te kopen, maar ook om deze te laten keuren en te laten onderhouden in onze werkplaats. Zo weet u zeker dat uw machine of object in topconditie verkeert en dat u er zorgeloos mee aan de slag kunt.

Wilt u meer informatie over het kopen of inruilen van gebruikte machines of occasions via SCHUURHUIS BV? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar om u te voorzien van een persoonlijk advies op maat.

Markplaats Schuurhuis Oldebroek