Almi AL90KSH20 knipper

ALMA01000019

De AL90KSH20 is in staat grote blokken kalkzandsteen te knippen, doordat het bed is uitgerust met een kanteltafel en rollen kunnen eenvoudig grote stenen getransporteerd worden.

€ 9.996,00
€ 12.095,16 incl. BTW

 

Bestel veilig op schuurhuis.nl (zie privacy verklaring)

 

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis (indien op voorraad)

 

Binnen 14 dagen retourneren

 

Bestelling boven € 249,- gratis verzonden

Almi AL90KSH20

Éen druk op de knop
De AL90KSH20 is in staat om in een fractie van een seconde stenen te knippen onder elke gewenste hoek. Doormiddel van de enkele spindel kan eenvoudig de hoogte van de steenknipper ingesteld worden. Het bed van de steenknipper is uitgerust met een liniaal zodat stenen eenvoudig op de gewenste lengte afgeknipt kunnen worden. Doordat de AL90KSH20 elektrisch hydraulisch is aangedreven kan er met één druk op de knop een knipkracht van 20 ton gerealiseerd worden. Het knippen van stenen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Producten transporteren
Het bed van de AL90KSH20 is uitgerust met een kanteltafel en transporteer rollen. Op de kanteltafel kunnen blokken steen gelegd worden, vervolgens kan de tafel gekanteld worden waarna de blokken door de transporteerrollen naar het mes verplaatst kunnen worden. Vervolgens kan er met één druk op de knop de steen geknipt worden. Niet alleen de snelheid biedt u voordelen ten opzichte van de gebruikelijke techniek; geen vervanging van dure zagen, geen lawaai, geen stof en geen gebruik van water. Denkt u aan problemen met de pomp bij bevroren of vervuild water.

Duurzaam
Alle steenknippers van ALMI Machinefabriek worden door professionele vakmensen geproduceerd, de steenknipper is voorzien van een 2-componenten deklaag, hierdoor heeft de AL90KSH20 een langere levensduur.

Specificaties

Gewicht
400 kg
Max. knipbreedte
900 mm
Max. kniphoogte
360 mm
Mes
Vierkantsmes, 4-zijdig te gebruiken
Geschikt voor
Kalkzandsteen, grote tegels en betonblokken
Toepassing
Grote blokken kalkzandsteen en betonblokken

Je bent misschien ook geïnteresseerd in