Almi AL33S knipper

ALMA01000029

De AL33S is de speciale S-serie van ALMI deze bestaat uit een serie steenknippers die niet zijn uitgerust met vaste messen, maar met onder en boven een rij flexibel opgestelde hardmetalen (widia)snijtanden.

€ 1.903,00
€ 2.302,63 incl. BTW

 

Bestel veilig op schuurhuis.nl (zie privacy verklaring)

 

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis (indien op voorraad)

 

Binnen 14 dagen retourneren

 

Bestelling boven € 249,- gratis verzonden

Almi AL33S

Eenvoudige bediening
De speciale S-serie van ALMI bestaat uit een serie steenknippers die niet zijn uitgerust met vaste messen, maar met onder en boven een rij flexibel opgestelde hardmetalen (widia)snijtanden. De hoogte van de steenknipper kan eenvoudig afgesteld worden door de twee spindels. De draagplaten zijn voorzien van liniaal en gradenverdeling, hierdoor kan de steen eenvoudig op maat afgeknipt worden.

Flexibel knippen
De AL33S heeft snijtanden die zich naar het oppervlak van de steen aanpassen. De gelijkmatige druk op de breuklijn maakt een veel beter knipresultaat mogelijk bij minder krachtsinspanning. Zelfs bij probleemgevallen als hardgebakken klinkers met een onregelmatig oppervlak tot 4 mm oneffenheid, maakt de S-serie van ALMI korte metten. Het bovenmes wordt nauwkeurig in positie gebracht door middel van een dubbele-excentrische as-overbrenging. Deze gepatenteerde precisietechniek, waardoor een ALMI steenknipper lichter knipt en blijft knippen, vindt u alleen bij ALMI.

Duurzaam
Elke ALMI steenknipper wordt geproduceerd op een geavanceerde gerobotiseerde lascel, hiermee wordt een constante kwaliteit gegarandeerd. Doordat alle onderdelen van de steenknipper elektrolytisch verzinkt zijn is een lange levensduur gegarandeerd.

Specificaties

Gewicht
53 kg
Max. knipbreedte
340 mm
Max. kniphoogte
140 mm
Mes
Flexibel opgestelde hardmetalen driehoeksmessen (3-zijdig te gebruiken)
Geschikt voor
Klinkers, tegels, hardgebakken klinkers
Toepassing
Recht en schuin (90° – 45°)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in