Almi AL43SH21 knipper

ALMA01000042

Probleemsoorten zoals graniet en natuursteen kunnen met één druk op de knop geknipt worden door de AL43SH21. De gepatenteerde elektro-hydraulische steenknippers zijn uitgerust met 5 cilinders op rij. Dit door ALMI Machinefabriek B.V. ontwikkelde en gepatenteerde systeem, zorgt ervoor de dat de druk altijd gelijk verdeeld wordt over het te knippen oppervlak, met als resultaat een strakke en rechte knip. Deze steenknippers zorgen voor verbeterde werkomstandigheden van de gebruiker. Met één druk op de knop worden de meest uitlopende steensoorten in een seconde, zonder krachtinspanning, op maat geknipt. 

€ 4.489,00
€ 5.431,69 incl. BTW

 

Bestel veilig op schuurhuis.nl (zie privacy verklaring)

 

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis (indien op voorraad)

 

Binnen 14 dagen retourneren

 

Bestelling boven € 249,- gratis verzonden

Almi AL43SH21

Verbeterde omstandigheden
Door de enkele spindel kan eenvoudig de kniphoogte ingesteld worden. Op de verende draagplaten wordt de steen geplaatst. Deze zijn uitgerust met liniaal en gradenverdeling zodat de steen op de gewenste lengte geknipt kan worden. De AL43SH21 wordt elektrisch hydraulisch aangedreven, dit betekent dat er met één druk op de knop een knipkracht van 21 ton behaald kan worden. Hierdoor hoeft de stratenmaker zich niet in te spannen om de stenen te knippen.

Tuin & Park
De AL43SH21 is uitgevoerd met een vaste hardmetalen driehoeksmessen, deze messen kunnen 3-zijdig gebruikt worden. Door het vaste mes kunnen extreme gevallen zoals natuursteen en graniet eenvoudig geknipt worden. Hierdoor is de steenknipper ook te gebruiken door hoveniers bij het aanleggen van tuinen.

Levensduur en onderhoudsvrij
De AL43SH21 is voorzien van een onderhoudsvrije accu en een volautomatische lader die in de behuizing van de machine is gemonteerd. Deze volautomatische lader schakelt automatisch over in onderhoudsstand als de accu geladen is. Ook deze steenknipper wordt geproduceerd op een gerobotiseerde lascel, dit zorgt voor een constante en hoge kwaliteit. Alle onderdelen van deze steenknipper zijn elektrolytisch verzinkt wat resulteert in een nog langere levensduur.

Specificaties

Gewicht
150 kg
Max. knipbreedte
430 mm
Max. kniphoogte
220 mm
Mes
Hardmetalen driehoeksmessen, 3-zijdig te gebruiken
Geschikt voor
Dikke tegels, graniet en natuursteen
Toepassing
Recht en schuin (90° – 45°)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in