Almi AL43 knipper

ALMA01000030

De AL43  is uitgerust met een extra lang mes, hierdoor kunnen eenvoudig tegels geknipt worden. Door de verlengbare hefboom worden tegels gemakkelijk geknipt. De AL43 is onderdeel van onze Standard-line.

€ 535,00
€ 647,35 incl. BTW

 

Bestel veilig op schuurhuis.nl (zie privacy verklaring)

 

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis (indien op voorraad)

 

Binnen 14 dagen retourneren

 

Bestelling boven € 249,- gratis verzonden

Almi AL43

Eenvoudig te gebruiken
De kniphoogte van de AL43 is eenvoudig in te stellen door aan de twee spindels aan de bovenkant steenknipper te draaien. De verende draagplaten zorgen er voor dat de steen strak geknipt wordt. De draagplaten zijn uitgerust met een liniaal en gradenverdeling, zo kan de steen eenvoudig op lengte afgeknipt worden.

Gemakkelijk knippen
Door het grote mes van 430 mm zijn grote stenen zoals tegels eenvoudig te knippen. Doordat de hefboom verlengt kan worden is het knippen van stenen nog nooit zo makkelijk geweest. Door het gemakkelijke knippen wordt de lichamelijke belasting van de stratenmaker gereduceerd.

Duurzaam
Alle steenknippers van ALMI Machinefabriek B.V. worden met een geavanceerde lasrobot geproduceerd, zo wordt een constante kwaliteit gewaarborgd. Om een langere levensduur te garanderen worden alle onderdelen van de steenknipper elektrolytisch verzinkt.

Specificaties

Gewicht
57 kg
Max. knipbreedte
430 mm
Max. kniphoogte
120 mm
Mes
Vierkantsmes, 4-zijdig te gebruiken
Geschikt voor
Klinkers en tegels
Toepassing
Recht en schuin (90° – 45°)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in