Almi AL50KS steenknipper

ALMA01000039

De AL50KS steenknipper is speciaal ontwikkeld voor het knippen van kalkzandsteen, de grote knipbreedte is ideaal voor verschillende maten kalkzandsteen. Speciaal uitgevoerde draagplaten zorgen voor het afvoeren van het knipgruis.

€ 611,00
€ 739,31 incl. BTW

 

Bestel veilig op schuurhuis.nl (zie privacy verklaring)

 

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis (indien op voorraad)

 

Binnen 14 dagen retourneren

 

Bestelling boven € 249,- gratis verzonden

Almi AL50KS

Speciaal ontwikkeld
De AL 50KS steenknipper is speciaal ontwikkeld voor het knippen van kalkzandsteen. De grote knipbreedte is ideaal voor verschillende maten kalkzandsteen. Een ALMI steenknipper is stabiel en toch niet zwaar. Hoe kan dat? Ze zijn doordacht geconstrueerd, met zo min mogelijk bewegende delen en met toepassing van uitgekiende gepatenteerde technieken. Het resultaat is een lichtgewicht steenknipper die u nooit in de steek laat.

Draagplaten
De draagplaten zijn extra gebruiksvriendelijk, door de ronde gaten kan eenvoudig het knipgruis van het brosse kalkzandsteen afgevoerd worden.

Duurzaam
Elke ALMI steenknipper wordt geproduceerd op een geavanceerde gerobotiseerde lascel. Hiermee wordt een constante kwaliteit gegarandeerd. Door de elektrolytische beschermlaag op alle onderdelen van de steenknipper wordt een lange levensduur gegarandeerd.

Specificaties

Gewicht
23 kg
Max. knipbreedte
500 mm
Max. kniphoogte
120 mm
Mes
Vierkantsmes, 4-zijdig te gebruiken
Geschikt voor
Kalkzandsteen
Toepassing
Recht en schuin (90° – 45°)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in