Almi AL65KS Easy knipper

ALMA01000085

De AL65KS EASY is de steenknipper voor het knippen van kalkzandsteen. Door de speciale draagplaten inclusief transportbaan kunnen gemakkelijk grote kalkzandsteenblokken getransporteerd worden.

€ 2.310,00
€ 2.795,10 incl. BTW

 

Bestel veilig op schuurhuis.nl (zie privacy verklaring)

 

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis (indien op voorraad)

 

Binnen 14 dagen retourneren

 

Bestelling boven € 249,- gratis verzonden

Almi AL65KS Easy

Eenvoudig te bedienen
Werken met de AL65KS EASY is erg gemakkelijk, doormiddel van de enkele spindel kan de steenknipper eenvoudig in hoogte versteld worden. De steen wordt op de extra grote draagplaat met transportbaan gelegd en kan de steen eenvoudig afgeknipt worden. Door de vernieuwde Easy Cutting Power technologie en de verlengde hefboom kost het knippen van de steen weinig inspanning. De steenknipper is uitgerust met een vierkantsmes, dit mes is vierzijdig te gebruiken.

Verticale en horizontale knippositie
De AL65KS EASY kan op twee knipposities gebruikt worden, wanneer de steenknipper in de horizontale positie is geplaats kan er gebruik gemaakt worden van de extra grote draagplaten waar eenvoudig grote steenproducten op gepositioneerd worden. Wanneer de AL65KS EASY in de verticale positie wordt geplaatst, kan er gebruik gemaakt worden van de transportbaan, hiermee kunnen eenvoudig zware steenproducten getransporteerd worden.

Duurzaam
De producten van ALMI Machinefabriek worden door een gerobotiseerde lascel geproduceerd, dit zorgt voor een constante en hoge kwaliteit. Ook worden alle onderdelen van de steenknippers verzinkt, dit resulteert in een lange levensduur.

Specificaties

Gewicht
118 kg
Max. knipbreedte
650 mm
Max. kniphoogte
400 mm
Mes
Vierkantsmes, 4-zijdig te gebruiken
Geschikt voor
Klinkers, grote tegels kalkzandsteen en trottoirbanden
Toepassing
Steenknipper kantelbaar voor grote blokken kalkzandsteen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in