Almi AL65U Easy knipper

ALMA01000084

De AL65U EASY is breed inzetbaar door de grote knipbreedte en hoogte, hierdoor kunnen diverse steenproducten geknipt worden. Door het vernieuwde Easy Cutting Power technologie en de verlengbare hefboom is het knippen van steenproducten kinderspel.

€ 1.644,00
€ 1.989,24 incl. BTW

 

Bestel veilig op schuurhuis.nl (zie privacy verklaring)

 

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis (indien op voorraad)

 

Binnen 14 dagen retourneren

 

Bestelling boven € 249,- gratis verzonden

Almi AL65U Easy

Eenvoudig te berekenen
Werken met de AL65U EASY is erg gemakkelijk, doormiddel van de enkele spindel kan de steenknipper eenvoudig in hoogte versteld worden. De steen wordt op de draagplaat gelegd en kan de steen eenvoudig op de gewenste lengte afgeknipt worden. Door de vernieuwde Easy Cutting Power technologie en de verlengde hefboom kost het knippen van de steen weinig inspanning. De steenknipper is uitgerust met een vierkantsmes, dit mes is vierzijdig te gebruiken.

Grote kniphoogte en breedte
De AL65U EASY is uitgerust met extra lange draadspindels waardoor de steenknipper extreem hoog versteld kan worden. Hierdoor is de steenknipper in staat om grote kalkzandsteenblokken of trottoirbanden te knippen. Door de grote knipbreedte kunnen grote formaten steenproducten zonder probleem tussen de messen van de steenknipper geplaatst worden. Hierdoor is de AL65U EASY breed inzetbaar.

Levensduur
De producten van ALMI Machinefabriek worden door een gerobotiseerde lascel geproduceerd, dit zorgt voor een constante en hoge kwaliteit. Ook worden alle onderdelen van de steenknippers verzinkt, dit resulteert in een lange levensduur.

Specificaties

Gewicht
104 kg
Max. knipbreedte
650 mm
Max. kniphoogte
400 mm
Mes
Vierkantsmes, 4-zijdig te gebruiken
Geschikt voor
Klinkers, grote tegels kalkzandsteen en trottoirbanden
Toepassing
Extra hoge en brede stenen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in