Almi AL65 Easy knipper

ALMA01000081

De extra grote AL65 EASY is uitgevoerd met een breed mes en de vernieuwde Easy Cutting Power technologie, hierdoor knipt de AL65 EASY nog lichter.

€ 1.059,00
€ 1.281,39 incl. BTW

 

Bestel veilig op schuurhuis.nl (zie privacy verklaring)

 

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis (indien op voorraad)

 

Binnen 14 dagen retourneren

 

Bestelling boven € 249,- gratis verzonden

Almi AL65 Easy

Eenvoudig te bedienen
De kniphoogte van de AL65 EASY is eenvoudig in te stellen door aan de enkele spindel aan de bovenkant steenknipper te draaien. De draagplaten zorgen er voor dat de steen strak geknipt wordt, dit resulteert in strak straatwerk. De draagplaten zijn uitgerust met een liniaal en gradenverdeling, zo kan de steen eenvoudig op lengte afgeknipt worden. De AL65 EASY is uitgerust met het vernieuwde Easy Cutting Power technologie, hierdoor knipt de AL65 EASY nog lichter!

Extra breed mes
De AL65 EASY is te herkennen aan het extra brede mes van 650 mm. Hierdoor is de AL65 in staat om extra grote stenen zoals tegels te knippen. Door de verlengbare hefboom is het knippen van grote producten zeer eenvoudig.

Duurzaam
Alle steenknippers van ALMI Machinefabriek worden op een geavanceerde lasrobot geproduceerd, zo wordt een constante kwaliteit gewaarborgd. Om een langere levensduur te garanderen worden alle onderdelen van de steenknipper elektrolytisch verzinkt.

Specificaties

Gewicht
92 kg
Max. knipbreedte
650 mm
Max. kniphoogte
120 mm
Mes
Vierkantsmes, 4-zijdig te gebruiken
Geschikt voor
Klinkers en tegels
Toepassing
Extra grote tegels

Je bent misschien ook geïnteresseerd in