Giant GV2540G vacuümsysteem

GV2540G

Het perfect gereedschap voor het verplaatsen van tegels, zware betonplaten of stoepranden.

€ 4.019,00
€ 4.862,99 incl. BTW

 

Bestel veilig op schuurhuis.nl (zie privacy verklaring)

 

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis (indien op voorraad)

 

Binnen 14 dagen retourneren

 

Bestelling boven € 249,- gratis verzonden

Ontdek de vacuümunit van Giant: Efficiënt en Ergonomisch

De vacuümunit van Giant is een revolutionair product dat speciaal is ontworpen om moeiteloos grote tegels en trottoirbanden te verplaatsen op een ergonomische en kostenefficiënte manier. Dit innovatieve product, afkomstig uit Nederland, stelt jou in staat om je werkzaamheden op een arbeidsvriendelijke wijze uit te voeren, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Een uniek ontwerp met ingebouwde aandrijving

De GV2540G onderscheidt zich door zijn eigen ingebouwde aandrijving. Met de betrouwbare Honda-motor is er geen hydraulische aansluiting meer nodig, waardoor het op- en ombouwen van de unit snel en makkelijk is geworden. Deze slimme functie bespaart tijd en verhoogt de productiviteit aanzienlijk.

Gemakkelijk in gebruik en veelzijdig in toepassing

De GV2540G is standaard uitgerust met een palletframe en beschikt over een hijsoog, waardoor het verplaatsingsproces uiterst eenvoudig wordt. Met het gebruiksvriendelijke stuur van de GV2540G kun je de tegel met gemak op de juiste plaats positioneren. Daarnaast biedt de vacuümlift een hijsoog, waardoor hij eenvoudig kan worden bevestigd aan een minikraan of shovel. Hierdoor wordt het werk nog efficiënter uitgevoerd.

Op maat gemaakt voor elke taak

Met een breed scala aan beschikbare zuignappen biedt deze machine een oplossing voor elke taak. Of het nu gaat om grote of kleine klussen, de vacuümunit van Giant is er klaar voor. Bovendien zijn er diverse adapters beschikbaar om aan specifieke behoeften te voldoen.

Optimaliseer je werkprocessen met de Giant GV2540G

Kies voor de Giant GV2540G vacuüm hijsunit en ervaar de ultieme combinatie van innovatie, gebruiksgemak en prestaties. Met deze onmisbare tool kun je je werkprocessen optimaliseren, de efficiëntie verhogen en uitstekende resultaten behalen. Ontdek zelf hoe de vacuümunit van Giant je kan helpen om op een efficiënte en ergonomische manier tegels en trottoirbanden te verplaatsen.

Specificaties

Afmeting
70 x 55 x 90 cm
Gewicht
68 kg
Motor
Honda GX160
Max. vermogen
4,5 kW