Wacker Neuson BS60-2

WNS5100030600

Alleen van Wacker Neuson
Tweetaktstampers van Wacker Neuson zetten al lange tijd de norm in de bouwsector. Ze zijn robuust, en werden ontwikkeld voor maximale productiviteit, prestaties en levensduur. De tweetaktstamper biedt hoge verdichtingsprestaties en bedieningscomfort, die elke dag opnieuw overtuigt. Aangedreven door een door Wacker Neuson zelf ontwikkelde WM80-motor, die dankzij de katalysator ver onder alle grenswaarden voor de uitstoot van schadelijke stoffen blijft.

€ 2.395,00
€ 2.897,95 incl. BTW

 

Bestel veilig op schuurhuis.nl (zie privacy verklaring)

 

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis (indien op voorraad)

 

Binnen 14 dagen retourneren

 

Bestelling boven € 249,- gratis verzonden

Wacker Neuson Trilstamper BS60-2 11 - tweetaktstamper uit de klassieke serie

- Geoptimaliseerde start en werking
Dankzij het metalen spiraalmembraan in de carburateur kan de trilstamper zelfs een mindere brandstofkwaliteit aan.
Dankzij de geoptimaliseerde verstuiving is de trilstamper ongevoelig voor een te rijke olie-benzinemengverhouding.

- Geoptimaliseerd thermisch beheer
Een geoptimaliseerde toevoer van de koellucht heeft de thermische balans van de trilstamper aanzienlijk verbeterd. Hierdoor blijft de trilstamper zelfs bij zeer hoge buitentemperaturen efficiënt presteren.

- Elke carburateur is individueel af te stellen
Aangezien de carburateur pas afgesteld wordt nadat de motor in de trilstamper is geplaatst, biedt deze een optimale verhouding tussen vermogen, verbruik en lage emissies.

- 2-taktmotor
De tweetakt-motor is bijzonder robuust. Wacker Neuson ontwikkelde de motor zelf voor het veeleisend gebruik op de bouwplaats. Het eenvoudige motorontwerp maakt onderhoud gemakkelijk en bespaart op de kosten van reserveonderdelen.
Ook in schuinstand is de tweetaktmotor volledig functioneel. Dit betekent dat de motor zonder problemen te starten is, zelfs als de trilstamper een tijdje op zijn kant heeft gelegen.

- Slechts één hendel om te starten, stationair lopen en stoppen
De trilstamper is zeer comfortabel te bedienen met slechts één hendel. De benzinekraan is in de hendel geïntegreerd. De choke wordt automatisch uitgeschakeld bij vol gas.

Meer functies:

PrestatiesGrote slag, hoge slagkracht
De 2-takt trilstampers hebben een grote slag, gecombineerd met een hoge slagenergie, een hoge strampfrequentie en een snelle voorloop. Hierdoor bieden deze machines een hoog arbeidsrendement.

Prestaties - 4-voudig luchtfilter (cycloon, papierfilter en 2-voudig schuimfilter)
Het viervoudige luchtfilter biedt een zeer betrouwbaar filtereffect met een hoge capaciteit en dus een constant hoog motorvermogen.
De filterbehuizing is zodanig opgebouwd, dat vuil bij het uitnemen niet in de luchtinlaat valt. Dit beschermt de motor tegen het binnendringen van vuil tijdens het onderhoud.
Het luchtfilterdeksel moet met gereedschap worden geopend: dit voorkomt dat het deksel geopend wordt op de stoffige bouwplaats of dat de bediener het filter volledig verwijdert om snel verder te kunnen werken. Er moet verplicht gereedschap gebruikt worden om ervoor te zorgen dat de trilstamper naar de werkplaats wordt gebracht voor onderhoud van het filter.

Efficiëntie - Snelle voorloop
De snelle voorloop maakt efficiënt werken met een hoge oppervlaktecapaciteit mogelijk.

Milieuvriendelijkheid - Katalysator (2-taktmotor)
Zeer lage CO-emissies (koolmonoxide), aanzienlijk lager dan bij de 4-takt trilstamper. Hierdoor is de machine zonder problemen te gebruiken in greppels.

Comfort - Slanke, compacte bouwmethode en optimaal machinezwaartepunt
De compacte bouwmethode met laag zwaartepunt biedt een kantelbestendige bediening en vergemakkelijkt het manoeuvreren, vooral in smalle greppels.

Kwaliteit - Robuust slagmechanisme
Het slagmechanisme is uitgerust met een dempingssysteem, waardoor het bijzonder robuust en duurzaam is. Dit voorkomt slijtage en beschadiging van het slagmechanisme.

Specificaties

Lengte
673 mm
Breedte
343 mm
Hoogte
965 mm
Slagkracht
18 kN
Gewicht
66 kg
Max. vermogen
2,24 kW
Grondcapaciteit
164 m2/h
HAV-trillingswaarde
9,7 m/s2
Aantal slagen
687 1/min
Lengte stampvoet
340 mm
Breedte stampvoet
280 mm
Slag op de stamperplaat
80 mm
Smeerinterval
250 h
Weergavetoestellen
Bedrijfsurenteller