Wacker Neuson APU3050e

WNS5100063132

Onderhoudsvrij en efficiënt dankzij directe aandrijving
De APU3050e is een technologische mijlpaal: Dit is 's werelds eerste omkeerbare trilplaat met een directe aandrijving zonder V-snaar. Deze trilplaat biedt een hoge verdichtingsefficiëntie en is volledig onderhoudsvrij. Door het emissievrije aandrijfsysteem en de geringe bouwhoogte is dit het ideale verdichtsapparaat voor het bekistingen in greppels. De trilplaat heeft uitstekende rijeigenschappen op grond en asfalt en biedt een hoog bedieningscomfort, bijvoorbeeld door het robuuste, geïntegreerde wielstel en de traploos instelbare snelheid vooruit en achteruit.

€ 4.975,00
€ 6.019,75 incl. BTW

 

Bestel veilig op schuurhuis.nl (zie privacy verklaring)

 

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis (indien op voorraad)

 

Binnen 14 dagen retourneren

 

Bestelling boven € 249,- gratis verzonden

Wacker Neuson Trilplaat APU3050e - omkeerbare trilplaat met accu-aandrijving

- Starten met één druk op de knop
De accu kan heel eenvoudig en betrouwbaar met één druk op de knop worden gestart, ook bij lage temperaturen of op grote hoogten.
Het starten met één druk op de knop is veel comfortabeler dan starten met een kabel.

- Geen uitlaatgassen
De gebruiker wordt niet aan uitlaatgassen blootgesteld. De machine is daarmee zonder beperkingen in greppels, tunnels en binnenruimten inzetbaar. Voor de gebruiker wordt het werk aangenamer en gezonder dan met machines die op brandstof werken.
De emissievrije werking van de machine opent toepassingsmogelijkheden in gebieden met bijzondere eisen aan milieuvriendelijkheid.

- Directe aandrijving zonder V-riemen
De motor is rechtstreeks op de grondplaat gemonteerd en werkt zonder V-riemen. Daarom is er geen onderhoud nodig, waardoor de kosten voor onderhoud en onderdelen gereduceerd worden.

- Laagste bouwhoogte
De APU3050e is de omkeerbare trilplaat met de laagste bouwhoogte. Daarmee is deze perfect geschikt voor greppelwerkzaamheden.

- Intuïtieve stuurbeugel met traploos regelbare snelheid
Het wisselen van richting is zeer comfortabel en mogelijk door alleen de handgreep te verplaatsen. Daardoor kan de gebruiker voortdurend met twee handen werken zonder dat bijvoorbeeld extra knoppen of zwengels bediend hoeven te worden.
De snelheid is traploos regelbaar.

Meer functies:

Comfort - Stuurbeugel
De stuurbeugel is eenvoudig in hoogte verstelbaar en kan zo snel aan de lengte van de desbetreffende bediener worden aangepast.
De stabiele, zelfvergrendelende stuurbeugelblokkering biedt een snelle en betrouwbare beveiliging bij het transport. Dit bespaart tijd.

Comfort - Lage hand-armtrillingen (< 2,5 m/s²)
De lage hand-armtrillingswaarde (< 2,5 m/s²) maken comfortabel werken mogelijk.
De bediener kan zonder tijdslimiet met de machine werken. Dit biedt meer flexibiliteit bij de toepassingsplanning.
De documentatieverplichtingen voor het vastleggen van werktijden vervallen bij deze machine.

Comfort - Tegeltrilmat eenvoudig te monteren
De tegeltrilmat is snel en eenvoudig te monteren, omdat ze enkel vooraan in de grondplaat gehangen wordt en met moeren vastgezogen wordt.
De tegeltrilmat beschermt gevoelige bestratingsoppervlakken bij het aftrillen.

Efficiëntie - Geïntegreerd wielstel
De trilplaat beschikt over robuuste, in de machine geïntegreerde transportwielen. Dit vergemakkelijkt het transport van het machine op de bouwplaats, omdat er geen hulpmiddelen meer nodig zijn voor het verplaatsen van de trilplaat. Dit bespaart tijd in de planning op de bouwplaats.

Kwaliteit - Allround bescherming door stalen afdekking
De bovenmassa wordt volledig beschermd door een stalen afdekking. Dit voorkomt schade.

Kwaliteit - Accu ontwikkeld door Wacker Neuson
De accu is speciaal door Wacker Neuson ontworpen voor de hoge eisen van het gebruik op trilmachines en is daardoor bijzonder robuust.

Kwaliteit - Robuust en duurzaam
De trilplaat is van extreem robuust, slijtarm materiaal gemaakt. Hierdoor bereikt hij een lange levensduur. Zo bestaat de grondplaat bijvoorbeeld uit gegoten bolgrafiet (GJS700).
Ook na lange gebruikstijd heeft de trilplaat nog een hoge doorverkoopwaarde. De investering in deze machine betaalt zich daardoor twee keer uit.

Onderhoud - Onderhoudsvrije elektromotor
Onderhoudswerkzaamheden die bij verbrandingsmotoren nodig zijn, komen te vervallen. Er zijn bijvoorbeeld geen problemen met carburateurvervuilingen of minderwaardige olie. Dit vermindert de onderhoudsinspanningen en -kosten gedurende de levensduur van de machine aanzienlijk.

Prestaties - Lange looptijd met één acculading
Eén acculading is over het algemeen voldoende voor de gebruikelijke werkzaamheden van een volledige werkdag. Zo hoeft u het werkproces niet te onderbreken om de accu bij te laden of te vervangen met een volle.

Prestaties - Gelijkblijvend vermogen
De machine biedt over de gehele ontladingsfase van de accu een gelijkblijvend vermogen - van de eerste tot de laatste werkminuut.

Veelzijdigheid - Afneembare accu
De accu kan zonder gereedschap met enkele handelingen worden losgehaald en in een andere machine worden ingezet. Het gebruik van een enkele accu voor meerdere machines op de bouwplaats is daardoor eenvoudig en snel.
Op de bouwplaats kunt u snel en eenvoudig een ontladen accu verwisselen met een opgeladen accu.

Specificaties

Breedte
500 mm
Hoogte
1188 mm
Slagkracht
30 kN
Gewicht
212 kg
Grondcapaciteit
570 m2/h
Stijgvermogen
48 %
Lengte basisplaat
703 mm
Breedte basisplaat
500 mm
Dikte grondplaat
10 mm
Looptijd accu
35 min