TOPCON RL-H5A met MM ontvanger + statief & baak

AT102602601SET

Met MM ontvanger 
En statief en baak

€ 1.045,00
€ 1.264,45 incl. BTW

 

Bestel veilig op schuurhuis.nl (zie privacy verklaring)

 

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis (indien op voorraad)

 

Binnen 14 dagen retourneren

 

Bestelling boven € 249,- gratis verzonden

Handig voor egalisatie-, graaf- en algemene bouwprojecten

Positioning Group kondigt de nieuwste uitbreiding van de RL-H-lijn zelfnivellerende roterende lasers aan. De RL-H5-reeks is ontworpen voor een hoge nauwkeurigheid en een groot werkbereik in lasertoepassingen voor egalisatie-, graaf- en algemene bouwprojecten. Het nieuwe aanbod omvat instrumenten ter ondersteuning van diverse vereisten op de bouwlocatie.

“Topcon voorziet aannemers al jarenlang van duurzame lasers met een hoge nauwkeurigheid. Of het nu gaat om machinebesturing, het controleren van de hoogte, het uitzetten van funderingen en vloeren of het controleren van graafwerkzaamheden voor zwembaden, patio’s of opritten – de RL-H5-reeks biedt aannemers meer bedieningsopties en betaalbare keuzes, ongeacht de eisen die aan het project gesteld worden”, aldus Murray Lodge, senior vice president van de Topcon Construction Business Unit.

De lasers uit deze reeks bevatten opties met een werkbereik tot wel 800 meter en een accu die wel 100 uur lang meegaat. De RL-H5A met een horizontale nauwkeurigheid van ±1,5 mm op 30 m zal verkrijgbaar zijn in Amerika, Europa en Oceanië.


“De RL-H5 is gebaseerd op wat Topcon al jarenlang op de markt brengt en tilt de productiviteit van de aannemer naar een hoger niveau. Het is een ander voorbeeld van het concept Het snijvlak van infrastructuur en technologie, het punt waarop de bouwproductiviteit kan worden verbeterd door geavanceerde positioneringstechnologie toe te passen”, aldus Murray Lodge.

De reeks lasers van Topcon wordt geleverd met een garantie van vijf jaar.

Specificaties

Bereik
800 meter
Nauwkeurigheid
1.5mm/30mtr
Levensduur accu
100 uur

Je bent misschien ook geïnteresseerd in