• Nieuw

Agealube Chainsaw PRO

ASP4B026005

Hoogwaardige kettingzaagolie voorzien van een speciaal additievenpakket voor optimale koeling en smering onder de zwaarste, professionele omstandigheden.

€ 22,00
€ 26,62 incl. BTW

 

Bestel veilig op schuurhuis.nl (zie privacy verklaring)

 

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis (indien op voorraad)

 

Binnen 14 dagen retourneren

 

Bestelling boven € 249,- gratis verzonden

Agealube Chainsaw PRO (kettingzaagolie)

Ontmoet de Agealube Chainsaw PRO, jouw ultieme partner in het onderhoud van kettingzagen en andere motorisch aangedreven tuinapparatuur! Dit hoogwaardige smeermiddel is speciaal samengesteld om de bewegende metalen delen van jouw gereedschap te smeren en te beschermen, waardoor het de levensduur van je apparatuur verlengt.

Chainsaw PRO voorkomt roestvorming en verkleving van de ketting, waardoor je zaag altijd soepel blijft werken, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Veilig voor gebruik op kunststof, rubber en lak, zorgt dit smeermiddel ervoor dat je gereedschap niet alleen goed presteert, maar er ook als nieuw blijft uitzien.

Of je nu een professionele hovenier bent of gewoon je eigen tuin onderhoudt, de Agealube Chainsaw PRO is geschikt voor alle merken kettingzagen en motorisch aangedreven tuinmachines.

Gebruiksaanwijzing

spuit regelmatig tijdens gebruik in, vooral afhankelijk van het type werk en de mate van slijtage. Na gebruik de ketting volledig inspuiten voor optimale bescherming.

Voor langdurige opslag wordt aanbevolen om de ketting eerst te reinigen met Agealube Bio Cleaner, goed te laten drogen en vervolgens volledig in te spuiten met Chainsaw PRO. Kies voor betrouwbaarheid en prestaties met Agealube Chainsaw PRO - jouw sleutel tot een soepele werking en langdurig gebruik van je tuinapparatuur.