Kabeldetector DXL4-DBG

DY1285

DXL4 Kabeldetector met datalogging en dieptemeting

€ 1.855,00
€ 2.244,55 incl. BTW

 

Bestel veilig op schuurhuis.nl (zie privacy verklaring)

 

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis (indien op voorraad)

 

Binnen 14 dagen retourneren

 

Bestelling boven € 249,- gratis verzonden

C.SCOPE – DXL4-DBG KABELDETECTOR MET DIEPTEMETING, DATALOGGING, BLUETOOTH EN GPS

Nauwkeurig lokaliseren van kabels en leidingen

De XL4-serie Kabeldetectie-apparatuur volgt de bekende XL2-serie op. Naast de introductie van innovatieve functies, zijn de reeds alom gewaardeerde features verbeterd om zelfs de meest moeilijk te traceren kabels en leidingen te kunnen detecteren. En dat terwijl de bediening eenvoudig is gebleven en een minimale training nodig is.

Geheel nieuw is de C.Scope DXL4-DBG Kabeldetector met tweevoudige frequentie, dieptemeting, datalogging, Bluetooth én GPS. Met datalogging worden de zoekacties gedurende twaalf maanden opgeslagen in het interne geheugen en kan worden nagetrokken welke Kabeldetector waar, wanneer en op welke zoekstand is gebruikt. Met de ingebouwde Bluetooth-functie kan de opgeslagen data draadloos worden overgezonden naar een smartphone, tablet of pc en met de GPS-functie wordt een plaatsbepaling aan de metingen toegevoegd die later via Google Earth of Google Maps kan worden bekeken (er is ook een uitvoering zonder dieptemeting; de CXL4-DBG).

Door de digitale electronica is géén jaarlijkse kalibratie nodig, hetgeen een kostenbesparing oplevert en de apparatuur bovendien zonder onderbreking kan worden gebruikt. De DXL4-D heeft afdichtingsgraad IP65, kan als standalone-unit of eventueel in combinatie met de SGA4 of SGV4 Signaalgenerator worden gebruikt en heeft een garantietermijn van maar liefst drie jaar!

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Generator SGA4

Prijs € 1.045,00 Excl. btw
€ 1.264,45 incl. BTW

Generator SGV4-D

Prijs € 1.395,00 Excl. btw
€ 1.687,95 incl. BTW