Wacker Neuson APS1550e

WNS5100061219

Uitstekende rijeigenschappen op bodem en asfalt.
De APS-serie kenmerkt zich door haar uitstekende rijeigenschappen: het bewegen en draaien van deze trilplaten op vers asfalt is onovertroffen comfortabel en laat geen afdrukken achter. Ook zuivere afwerkingen van stoepranden zijn dankzij het rechthoekige zijprofiel van de bodemplaat eenvoudig te realiseren. De geleidingsbeugel reageert onmiddellijk op stuurbewegingen en behaalt ook dan nog lage hand-armtrillingen van minder dan 5 m/s², waardoor lang en comfortabel werken mogelijk is. Dankzij de directe aandrijving is de APS-serie zonder kruisriemen en daarom volledig onderhoudsvrij.

€ 1.925,00
€ 2.329,25 incl. BTW

 

Bestel veilig op schuurhuis.nl (zie privacy verklaring)

 

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis (indien op voorraad)

 

Binnen 14 dagen retourneren

 

Bestelling boven € 249,- gratis verzonden

Wacker Neuson APS1550e - eenrichtingstrilplaat

- Starten met één druk op de knop
De accu kan heel eenvoudig en betrouwbaar met één druk op de knop worden gestart, ook bij lage temperaturen of op grote hoogten.
Het starten met één druk op de knop is veel comfortabeler dan starten met een kabel.

- Onderhoudsvrije elektromotor
Onderhoudswerkzaamheden die bij verbrandingsmotoren nodig zijn, komen te vervallen. Er zijn bijvoorbeeld geen problemen met carburateurvervuilingen of minderwaardige olie. Dit vermindert de onderhoudsinspanningen en -kosten gedurende de levensduur van de machine aanzienlijk.

- Afneembare accu
De accu kan zonder gereedschap met enkele handelingen worden losgehaald en in een andere machine worden ingezet. Het gebruik van een enkele accu voor meerdere machines op de bouwplaats is daardoor eenvoudig en snel.
Op de bouwplaats kunt u snel en eenvoudig een ontladen accu verwisselen met een opgeladen accu.

- Grondplaat geoptimaliseerd voor perfecte arbeidsresultaten
De zijkanten van de grondplaat zijn vooraan hoekig en achteraan afgerond voor exact werken langs boordstenen. De afgeschuinde en smaller wordende vorm verhindert dat bij het draaien van het apparaat sporen in het vers asfalt ontstaan. Door deze vorm worden er bijzonder makkelijk hoogwaardige, gladde asfaltoppervlakken gemaakt.

- Goede draai- en stuurbaarheid en tegelijk lage HAT
De geleidingsbeugel wordt bij stuurbewegingen onmiddellijk geactiveerd en zorgt tegelijk voor een zo goed mogelijke reductie van hand-armtrillingen. Op die manier kan de trilplaat met weinig inspanning comfortabel bestuurd worden.
Draai- en stuurbewegingen worden zeer makkelijk op het apparaat overgebracht. Dat maakt het werk snel en comfortabel.

Meer functies: 

Milieuvriendelijkheid - Geen uitlaatgassen
De gebruiker wordt niet aan uitlaatgassen blootgesteld. De machine is daarmee zonder beperkingen in greppels, tunnels en binnenruimten inzetbaar. Voor de gebruiker wordt het werk aangenamer en gezonder dan met machines die op brandstof werken.
De emissievrije werking van de machine opent toepassingsmogelijkheden in gebieden met bijzondere eisen aan milieuvriendelijkheid.

Onderhoud - Directe aandrijving zonder V-riemen
De motor is rechtstreeks op de grondplaat gemonteerd en werkt zonder V-riemen. Daarom is er geen onderhoud nodig, waardoor de kosten voor onderhoud en onderdelen gereduceerd worden.

Prestaties - Lange looptijd met één acculading
Eén acculading is over het algemeen voldoende voor de gebruikelijke werkzaamheden van een volledige werkdag. Zo hoeft u het werkproces niet te onderbreken om de accu bij te laden of te vervangen met een volle.

Prestaties - Gelijkblijvend vermogen
De machine biedt over de gehele ontladingsfase van de accu een gelijkblijvend vermogen - van de eerste tot de laatste werkminuut.

Efficiëntie - Lage energiekosten
Omdat stroom veel voordeliger is dan brandstof, vallen de bedrijfskosten zeer laag. Dit gaat verder dan de volledige levensduur van de machine en leidt tot hoge besparingen.

Efficiëntie - Grote watertank (8 Liter) met efficiënt sproeisysteem
De watertank is vast gemonteerd op het apparaat en kan daardoor niet verloren gaan, net zoals het grote klapdeksel met sleuf. Water aanvullen is daarom ook zonder openen van het deksel mogelijk.
Het sproeisysteem biedt een betrouwbare waterverdeling over de gehele breedte van de grondplaat, zonder water te verspillen. Navullen is daarom zelden nodig.
De waterhoeveelheid kan door middel van een grote, goed bereikbare draaiknop naar wens geregeld worden.

Kwaliteit - Grondplaat van gegoten bolgrafiet (GJS700)
De grondplaat bestaat uit een zeer robuuste, houdbaar materiaal en bereikt daarmee een lange levensduur.
Het hoogwaardige materiaal van de grondplaat draagt bij aan een perfecte oppervlakkwaliteit bij de asfaltverdichting.

Comfort - Lage hand-armtrillingen
De lage hand-armtrillingswaarde (< 5 m/s²) maken comfortabel werken mogelijk.
De machine vraagt zeer weinig van de bediener wat betreft dagelijkse trillingsbelasting. Hij kan de volle 8 uur met de machine werken.
Dit vergroot zowel de belastbaarheid van de machine als de productiviteit van uw medewerker.

Comfort - Wielstel snel gebruiksklaar
Wanneer het wielstel wordt ingeklapt, stop het buizenframe automatisch en het apparaat kan weer verder rijden. Omgekeerd wordt het buitenframe bij het uitklappen van het wielstel automatisch weer vergrendeld. Dit zorgt voor een vlot verloop op de bouwplaats.

Accessoires:

Accu BP500-1000-1400
Het modulaire systeem maakt het mogelijk om dezelfde accu te gebruiken voor een groot deel van onze Zero Emission-apparaten. Dit bespaart niet alleen kosten, maar ook opslagruimte. De accu is in een handomdraai zonder gereedschap te verwisselen.

Specificaties

Breedte
500 mm
Hoogte
663 mm
Slagkracht
15 kN
Gewicht
76,7 kg
Grondcapaciteit
750 m2/h
Stijgvermogen
46,6 %
Lengte basisplaat
599 mm
Breedte basisplaat
500 mm
Dikte grondplaat
9 mm
Looptijd accu
50 min
HAV-trillingswaarde
2,5 m/s2

Je bent misschien ook geïnteresseerd in