Spectra Precision LL500 laser set

LL500

Spectra Precision LL500 laser

- Oplaadbaar
- MM ontvanger 

€ 1.350,00
€ 1.633,50 incl. BTW
Met Statief en Baak:

 

Bestel veilig op schuurhuis.nl (zie privacy verklaring)

 

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis (indien op voorraad)

 

Binnen 14 dagen retourneren

 

Bestelling boven € 249,- gratis verzonden

Spectra Precision LL500 laser

Dé norm voor bouwlasers
De Spectra Precision LL500 is nauwkeurig, stabiel en uiterst betrouwbaar. Het is de enige bouwlaser met een een geheel mechanisch optiek. De LL500 wordt geroemd om zijn robuuste bouwwijze en wordt geheel met de hand gefabriceerd. Door het voetschroevenblok is deze bouwlaser zeer snel waterpas te stellen. Hij is speciaal ontworpen voor talloze dagelijks terugkerende hoogtemetingen op de bouwplaats en blijft onder de zwaarste omstandigheden zeer betrouwbaar.

Groot bereik en efficiency
De LL500 zendt een continu, automatisch genivelleerd referentievlak van 360 graden uit over een werkgebied met een maximale diameter van 500 meter. Met deze laser is het mogelijk om met 1 persoon taken uit te voeren waar voorheen twee mensen voor nodig waren.

U stelt de LL500 op een willekeurige plaats op het bouwterrein op waarna de laser een laserstraal uitzendt die een referentiehoogte biedt voor één of meerdere ontvangers.

Altijd betrouwbaar
Of het nu ijskoud of bloedheet is, de LL500 doet het altijd. Dankzij de temperatuurcompensatie kunt u onder alle weersomstandigheden uiterst nauwkeurig werken. Daarnaast is deze bouwlaser voorzien van ingebouwde uit-niveauwaarschuwing en automatische uitschakeling. Meetfouten vanwege niet-genivelleerde instrumenten worden hiermee voorkomen.

Zeer compleet
De Spectra Precision LL500 wordt bij ons zeer compleet afgeleverd in een duurzame koffer. Zo is deze voorzien van vier D-cel accu's die u met de meegeleverde oplader eenvoudig via het stroomnet kunt opladen. Irritaties door lege batterijen zijn hiermee verleden tijd. Uiteraard wordt ook deze bouwlaser afgeleverd met een duidelijke, Nederlandstalige gebruiksaanwijzing.

Levering: Spectra LL500, oplader, accupakket, opbergkoffer

Optioneel: MM-handontvanger Spectra HL700 

Specificaties

Bereik
500 m
Water / Stofdicht
IP67
Nauwkeurigheid
1,6mm op 30m
Nivelleerbereik
±11"
Laserklasse
2
Bedrijfstijd
30 uur
Rotatiesnelheid
600 rpm

Je bent misschien ook geïnteresseerd in