• Aanbieding!

Wacker Neuson WP1550

WNS5100018323

Compacte WP serie trilplaat, eventueel met wielstel makkelijk te verplaatsen.
Past gemakkelijk ik jou bedrijfswagen!

€ 1.795,00
€ 2.171,95 incl. BTW

 

Bestel veilig op schuurhuis.nl (zie privacy verklaring)

 

Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis (indien op voorraad)

 

Binnen 14 dagen retourneren

 

Bestelling boven € 249,- gratis verzonden

De hoogwaardige trilplaten uit de WP-serie zijn de eerste keus voor professionals voor het verdichten van asfalt en in elkaar grijpende bestrating, alsmede voor de verdichting van gemengde grondsoorten op plaatsen waar de ruimte beperkt is. Het robuuste en duurzame ontwerpt maakt deze machines tot het ideale gereedschap voor continu professioneel gebruik in de wegenbouw.
Ze zijn zeer geschikt voor het verdichten van zandachtige en granulaire draaglagen voor trottoirs, wegen en parkeerplaatsen.
De trilplaten uit de WP-serie kunnen met behulp van de optionele wielenset gemakkelijk worden verplaatst naar de gewenste plek op de bouw.

Uitstekende manoeuvreerbaarheid en stabiliteit bij werken in de lengterichting door de extra hendels op het beschermframe.
Robuust en onderhoudsarm ontwerp dat een lange levensduur garandeert: het stevige frame beschermt de motor, slijtvaste snaren.
Sproeisysteem: optimale waterdekking over de gehele breedte van de ondermaat, automatisch stroomregeling alleen tijdens trillen.

Made in Germany – zowel ontwerp als constructie zijn sterk en betrouwbaar

Specificaties

Slagkracht
15 kN
Gewicht
86 kg
Grondplaatbreedte
50 cm
Motor
Honda GX160

Je bent misschien ook geïnteresseerd in