KLIK HIER OM UW PAKKET TE ROUTOURNEREN

VERZENDEN, RETOURNEREN EN BEZORGEN

Schuurhuis verzend alle bestellingen zorgvuldig en tegen een scherpe prijs. Voor 15.00 besteld de volgende dag in huis, indien uit voorraad leverbaar!

Verzendkosten zijn gratis bij bestelling boven € 299,-!

VERZENDKOSTEN

Pakket t/m 30KG € 7.95

Pallet € 45,-

Bestelling boven € 249,- GRATIS

Tevens beschikken wij zelf ook over een eigen bezorgservice in onze regio! Dit betreft een vaste rijroute vraag naar de mogelijkheden voor u als bedrijf!

TRACK&TRACE

Bij een bestelling ontvang je bij ons altijd een track&trace code om je bestellingen op de voet te volgen!

AFHALEN IN ONZE WINKEL:

Afhalen in onze winkel in Oldebroek is natuurlijk ook mogelijk.Hier bieden we ook de mogelijkheid contant of per pin af te rekenen.

BESTELLING RETOURNEREN

Bij het aanmelden van een retouropdracht wordt het pakket bij u afgehaald. Kosten hiervoor zullen wij inhouden met het aanmaken van de credit factuur. De kosten hiervoor zijn gelijk aan de verzendkosten, zoals hier boven gemeld. U kunt uw bestelling binnen 14 dagen retourneren. 

OP MAAT  GEMAAKTE MATERIALEN

Op maat gemaakte materialen kunnen niet geretourneerd worden.

GELD TERUG

Als wij de materialen binnen 14 dagen ontvangen hebben in originele staat en in originele verpakking. Zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug storten.

BETALING

Wij werken met het Mollie betaalsysteem. Mollie stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar betalen op het internet. Alle betalingen vinden plaats middels een beveiligde verbinding. Zodra uw betaling is ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging op het door u opgegeven e-mailadres. Omdat wij onze prijzen zo laag mogelijk willen houden en sommige betaalmethoden aanzienlijk duurder zijn voor webshophouders dan andere, vragen wij voor sommige betaalmethoden een bijdrage in de kosten. Betalen met iDEAL, en overschrijven d.m.v. internetbankieren is gratis, maar u bent natuurlijk vrij om te kiezen.

KLIK HIER OM UW PAKKET TE ROUTOURNEREN